Szukam Dj'a na moje wesele, które odbędzie się w okolicach września 2017, zależy mi na jakimś dobrym dj'u, który zagra muzykę z lat 80' 90'
Napisano 21 marzec 2017 - 16:06
Szukam Dj'a na moje wesele, które odbędzie się w okolicach września 2017, zależy mi na jakimś dobrym dj'u, który zagra muzykę z lat 80' 90'
Napisano 10 luty 2018 - 17:13
Ja radziłbym Ci skorzystać raczej z jakiegoś zespołu lub orkiestry. Dj na weselu to nie jest dobre rozwiązanie moim zdaniem
Napisano 23 marzec 2018 - 14:19
Na moim weselu był Dj i zabawa była przednia, byłam też na kilku innych weselach z Dj-em i nigdy nikt nie narzekał, za to zespoły trafiały się bardzo różne... Najlepiej posłuchać gdzieś zespołu zanim sie na niego zdecydujemy.
Napisano 07 maj 2018 - 20:58
Kto co lubi, ja tam jestem tradycjonalistką i wolę orkiestrę lub zespół
Napisano 20 maj 2018 - 09:42
Coraz częściej teraz ludzie biorą DJ na wesele.
Sam bym na swoje wesele DJ nie brałbym , ale co osoba to inne zdanie w tej sprawie tak naprawdę.
Napisano 26 lipiec 2018 - 20:47
Oj, nie byłam jeszcze na weselu z naprawdę dobrym DJ-em. Raz już było bardzo blisko, ale biedny, na prośbę gości, przełączył się na disco polo. Uległ presji tłumu, a miał ambicje, oj miał. Cała nadzieja w tym, że polskie trendy muzyczne zmienią kierunek.
Napisano 18 październik 2018 - 10:24
Wg mnie DJ na weselu to bardzo dobra sprawa. Zagra (albo powinien zagrać) to co chcemy, a zespół nie da rady wszystkiego zagrać. Oczywiście do indywidualna decyzja, ale u mnie DJ się sprawdził i wszyscy byli zadowoleni
Jeśli chodzi o DJ, który zagra muzykę z lat 80', 90', to polecam DJ Michała Romanowskiego - pełen profesjonalizm i dopasowanie do klienta. Jeśli młodzi nie chcą disco-polo, to po prostu go nie ma. Jeśli chcą bardzo mało, to jest bardzo mało. Polecam!
Napisano 25 październik 2018 - 13:04
Z zespołami weselnymi mam problem, że zawsze w ich repertuarze musi się znaleźć disco polo i niektóre aranżacje są takie od czapy, co jest irytujące, bo może to nawet zepsuć jakąś piosenkę, której lubimy słuchać. A z DJ-em jedyny problem dotyczy remixów i zgody na wykorzystywanie utworów, ale w znacznej części będą to oryginalne wersje, które doskonale się zna. Ostatnie wesela, na jakich byłam, były z DJ-em i wszyscy się bawili do białego rana.
Napisano 05 listopad 2018 - 17:09
Moim zdaniem na wesele nadaje się zespół. DJ jest zbyt nowoczesny i nie każdej osobie sie to podoba.
____
Napisano 19 listopad 2018 - 13:54
Napisano 24 listopad 2018 - 08:50
Moim zdaniem teraz lepiej wybrać DJ niż zespół weselny. Takie jest moje zdanie bo mam bardzo dużo wiedzy w tej sprawie.